Kankaanpään Asunnonhankinta Oy

Muistilista muuttajalle

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus tulee lain mukaan tehdä aina, kun muuttaa pysyvästi asunnosta toiseen tai kun tilapäinen oleskelu toisessa osoitteessa kestää yli kolme kuukautta. Ilmoituksen voi tehdä aikaisintaan kuukautta ennen muuttopäivää. Sen tulee kuitenkin olla maistraatissa viimeistään viikon kuluttua muutosta.

Muuttoilmoituksen voi tehdä sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi (24 h/vrk) verkkopankkitunnusten, henkilökortin tai postin käyttäjätunnuksen avulla.

Soittamalla muuttopuhelimeen, puh. 0295 535 535 (pvm/mpm) maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00. Muuttopuhelimessa saa henkilökohtaista palvelua. Jonottaminen on maksullista.

Muuttoilmoituksen voi tehdä myös postista tai maistraatista noudettavalla lomakkeella.

Asumistuen hakeminen / muutoksen ilmoittaminen

Jos olet oikeutettu KELAn asumistukeen, hanki tarvittavat asiakirjat hakemusta varten ajoissa. Asumistuen hakua tai muutoksen ilmoittamista varten voi tulostaa lomakkeita tai sen voi täyttää sähköisesti KELAn www-sivuilla: www.kela.fi

Sähkösopimus

Asukkaan tulee vuokrasopimuksen alkaessa tai päättyessä tehdä ilmoitus muutosta Vatajankosken Sähkö Oy:lle. Muuttoilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköisesti. Vatajankosken Sähkö Oy:n puhelinnumero on 02-578257 ja www-sivujen osoite: www.vatajankoski.fi

Vakuutukset

Ilmoita asumisessasi tapahtuneet muutokset omaan vakuutusyhtiöösi ja varmista kotivakuutuksesi voimassa olo. Kiinteistössä on kiinteistön täysarvovakuutus. Se ei kuitenkaan korvaa esim. tulipalon tai vesivahingon huonekaluille ja muulle irtaimistolle aiheuttamia vahinkoja. Kotivakuutus ne sen sijaan korvaa. Tästä syystä suosittelemme kaikille asukkaillemme oman kotivakuutuksen tekemistä heti muutettaessa.

Palovaroittimen hankinta

Laki edellyttää, että kaikkiin asuntoihin asennetaan vähintään yksi palovaroitin jokaiseen kerrokseen jokaista alkavaa 60 m2 kohti. Riittävän määrän palovaroittimia hankkii ja niiden toimintakunnosta vastaa vuokralainen.

Ajoneuvon pysäköiminen

Ajoneuvon pysäköiminen on sallittu yhtiön luvalla vain niitä varten varatuilla autopaikoilla. Lohkolämmitimen käyttö on sallittua ainoastaan niiden käyttöön tarkoitetusta lämmityspistokkeesta.

Jatkojohtojen käyttö on kiellettyä ja lämmitysjohto tulee käytön jälkeen irroittaa lämmityspistokkeesta. Autopaikan varaamisesta tulee olla yhteydessä huoltoyhtiöön.