Kankaanpään Asunnonhankinta Oy

Huoneiston irtisanominen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Irtisanomisaika

Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Aika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanominen on suoritettava kirjallisesti. Vuokralaisen vuokranmaksuvelvollisuus päättyy irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.

Avainten luovutus

Vakuusmaksu

Vakuusmaksu palautetaan vuokralaiselle sen jälkeen kun asunto on tarkastettu ja kaikki vuokralaisen yhtiölle maksettavat vuokrat ym käyttökorvausmaksut on hoidettu. Vakuuden palauttamisen edellytys on että asunto on vastaavassa kunnossa kuin siihen muutettaessa ja asunnon loppusiivouksesta on huolehdittu tämän sivun kääntöpuolella olevien ohjeiden mukaisesti.

Vuokralainen oikeuttaa vuokranantajan kuittaamaan mahdolliset kustannukset vuokravakuudesta.

Poismuuton syy

Siivousohje pois muutettaessa

Jotta myös seuraavalla asukkaalla olisi viihtyisä ja puhdas uusi koti, tulee huoneistosta pois muuttavan vuokralaisen huolehtia asunnon siivouksesta alla olevan ohjeen mukaisesti.

Mikäli asunnon lopputarkastuksessa todetaan, että siivous ei vastaa vaadittua tasoa, vuokranantaja pidättää kustannukset vuokravakuudesta tai laskuttaa ne vuokralaiselta.

Ladattava irtisanomislomake

Jos et halua tehdä irtisanomista verkossa, voit ladata tästä tulostettavan irtisanomislomakkeen ja toimittaa sen Kankaanpään Asunnonhankinnan toimipisteeseen:

Kankaanpään Asunnonhankinta Oy
Kuninkaanlähteenkatu 4
38700 Kankaanpää